Τένις: Μεγάλος στόχος τoυρνουά ATP 250 την άνοιξη του 2020 στο Καλλιμάρμαρο - iefimerida.gr

Τένις: Μεγάλος στόχος τoυρνουά ATP 250 την άνοιξη του 2020 στο Καλλιμάρμαρο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο τουρνουά τένις... ετοιμάζεται για την Αθήνα!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΦΟΑ. Σπύρο Ζαννιά με αντικείμενο της συζήτησης τη διοργάνωση τουρνουά ATP 250 στην πρωτεύουσα το 2020!

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα, για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Σαν πρώτη επιλογή ως χώρος διεξαγωγής τέθηκε το Καλλιμάρμαρο Στάδιο σε επαφή με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών,

Ο Ζαννιάς επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων, για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση, όπως άλλωστε στηρίζουν και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Επίσης, επιχειρήσεις εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν την διοργάνωση, δεδομένου ότι η τρέχουσα συγκυρία με την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά σε πρώτη φάση της Μαρίας Σάκκαρη σε δεύτερη, αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα δημιουργούν συνθήκες προβολής της χώρας και του ελληνικού αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επίσης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΕΦΟΑ για τη συνδρομή τους στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Σε αναμονή είναι η συνδρομή του Δήμου Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Στάθης Σταματόπουλος ανταποκρίθηκε επίσης διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη διάθεση του τουρνουά.

Δεύτερη επιλογή είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τρίτη επιλογή οι εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο στη θέση Δύο Αοράκια. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο διεξαγωγής του τουρνουά, αυτή αναμένεται να είναι την άνοιξη και η επιφάνεια θα είναι χωμάτινη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ