Δ. Καρύδης για τους πανηγυρισμούς Μπελαβίλα για το τραμ στον Πειραιά: Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει; - iefimerida.gr

Δ. Καρύδης για τους πανηγυρισμούς Μπελαβίλα για το τραμ στον Πειραιά: Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει;

Ο Δημήτρης Καρύδης -Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Νίκο Μπελαβίλα, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Καρύδης.

Με αφορμή αναφορές του κ. Μπελαβίλα για την επέκταση των μέσων σταθερής τροχιά στον Πειραιά ο Δ. Καρύδης σχολίασε δηκτικά: «Ο κ. Μπελαβίλας, γενικά, είναι λαλίστατος για διάφορα θέματα. Παθαίνει όμως αφωνία, όταν πρόκειται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται των κυβερνητικών ευθυνών. Δεν ασκεί καμία κριτική για θέματα που ταλαιπωρούν τον Πειραιά, τους Πειραιώτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης και οφείλονται στην ανικανότητα και την ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής».

Ο κ. Καρύδης έφερε ως παραδείγματα:

  • Τις μεγάλες καθυστερήσεις στο Μετρό, που στον Πειραιά θα φτάσει στην καλύτερη περίπτωση το 2021.
  • Τις σημαντικές ελλείψεις σε συρμούς για τη λειτουργία του Τραμ (οι 25 νέοι συρμοί θα είναι έτοιμοι το 2020)
  • Την επανεξέταση την επόμενη διετία της «σκοπιμότητας των επεκτάσεων του Τραμ» (4 χρόνια τώρα οι αρμόδιοι τι έκαναν άραγε;)
  • Την επί δίμηνο τουλάχιστον, διακοπή της λειτουργίας του ΤΡΑΜ, λόγω των έργων της Περιφέρειας στην παραλιακή ζώνη μετά το ΣΕΦ. (υπόδειγμα συντονισμού των διαφόρων φορέων μεταξύ τους).
  •  Την παραπομπή στις καλένδες (για την επόμενη δεκαετία),της υπογειοποίησης των γραμμών του ηλεκτρικού από τον Πειραιά στο Ν. Φάληρο.

«Όλα τα παραπάνω είναι επίσημες απαντήσεις του αρμόδιου Υπουργού Χρ. Σπίρτζη, σε ερώτηση του Γ. Μανιάτη στην Βουλή» τονίζει ο Δημ. Καρύδης και καταλήγει: «Είναι δυνατόν ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ να μην τα γνωρίζει και απλώς να πανηγυρίζει, ενώ τα προβλήματα στην λειτουργία του Τραμ δεν έχουν τέλος…. ; Ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ