Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία -Μια γυναίκα νεκρή - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία -Μια γυναίκα νεκρή

Μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της ανέσυραν οι πυροσβέστες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο διαμέρισμά της, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περμάτων, στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από πυροσβέστες σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της και αφού απεγκλωβίστηκε διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Χωρίς τις αισθήσεις της #απεγκλωβίστηκε γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε διαμέρισμα, επί της οδού Περμάτων, στη Ν Ιωνία Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πυροσβεστική φωτιά διαμέρισμα νεκρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ