Basket League: «Κιτρινόμαυρο» πάρτι στο ΟΑΚΑ, 83-62 η ΑΕΚ τον Προμηθέα - iefimerida.gr

Basket League: «Κιτρινόμαυρο» πάρτι στο ΟΑΚΑ, 83-62 η ΑΕΚ τον Προμηθέα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίδειξη δύναμης μετέτρεψε η ΑΕΚ το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Basket League, που είχε... φόντο την τετράδα.

Η Ένωση επικράτησε άνετα με 83-62 του Προμηθέα Πατρών, αυξάνοντας σε 12-5 το ρεκόρ της και δίνοντας τέλος στη μέχρι σήμερα μεταξύ τους ισοβαθμία (σ.σ. οι Αχαιοί υποχώρησαν σε 11-6).

Μάλιστα, τη θέση του στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ πήρε το λάβαρο της κατάκτησης του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Η Ένωση ύψωσε το λάβαρο, με τον κόσμο, που πραγματοποίησε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων, να αποθεώνει τους θριαμβευτές του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Για την επιτυχία της ΑΕΚ μίλησε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στο νέο γήπεδο της ομάδας. «Είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Το εκπροσωπήσαμε επάξια. Έχουμε φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα. Είμαστε χαρούμενοι. Είναι χαρά για τον σύλλογό μας. Γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας και συνεχίζουμε» είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και συνέχισε, μιλώντας για το νέο γήπεδο της ομάδας του: «Δεν είναι η ώρα και η στιγμή. Είμαστε σε καλό δρόμο. Κλείσαμε έναν κύκλο με το Κύπελλο, το BCL και το Παγκόσμιο και θα ανοίξουμε έναν νέο κύκλο με το γήπεδο».

To Παγκόσμιο λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ ? #AEKBC #AEKhistory#TheQueenIsHere pic.twitter.com/AsCN3VHYiA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League αεκ προμηθέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ