Πώς μια μικρή φάρμα από το Κιλκίς έγινε διεθνής φίρμα - iefimerida.gr

Πώς μια μικρή φάρμα από το Κιλκίς έγινε διεθνής φίρμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βροχή» νέων προϊόντων, επιμονή στην ποιότητα, μεγάλες επενδύσεις μέσα στην κρίση, και εξαγωγές σε 20 χώρες συνθέτουν το success story της εταιρείας Φάρμα Κουκάκη.

Η ενασχόληση με το γάλα αποτελεί παράδοση για την οικογένεια Κουκάκη, καθώς ήδη από 1977 σε μια περιοχή μεταξύ Πάικου και Κρουσίων στο Κιλκίς, λειτουργούσε η αγελαδοτροφική μονάδα της οικογένειας. Το 1999 πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα της επέκτασης στην παστερίωση, βήμα που την οδήγησε σταδιακά στο να είναι σήμερα μία βιομηχανία παραγωγής μεγάλης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμών, κατέχοντας κυρίαρχα μερίδια σε πολλές κατηγορίες.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr την ιστορία της μικρής οικογενειακής φάρμας από το Κιλκίς που έγινε διεθνής φίρμα με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες και τα σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιλκίς φάρμα γαλακτοκομικά προϊόντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ