Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Καυτά φιλιά του υπουργού Εσωτερικών με άγνωστη καλλονή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Καυτά φιλιά του υπουργού Εσωτερικών με άγνωστη καλλονή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έπινε σφηνάκια βότκας και αντάλλασσε φιλιά με άγνωστη γυναίκα σε ένα κλαμπ του Παρισιού, το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, μετά τις 2 τα ξημερώματα.


Το θέμα κάνει σήμερα τον γύρο της Γαλλίας και χαρακτηρίζεται «ροζ σκάνδαλο». Η σκηνή έγινε στο χλιδάτο κλαμπ Noto που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της μουσικής Αίθουσας Pleyel, στο κέντρο του Παρισιού, λίγα βήματα από το προεδρικό μέγαρο και το υπουργείο Εσωτερικών. Ο Καστανέρ πήγε στο νυχτερικό κέντρο διασκέδασης «Noto» για να παρευρεθεί σε δείπνο. Λίγο μετά τις 2 το πρωί όμως, ο υπουργός βρέθηκε σε μια άλλη γιορτή, στο ίδιο μαγαζί. Αφού ήπιε μερικά ποτήρια βότκα, όπως αναφέρει το Closer εθεάθη να χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με νεαρή κοπέλα ονόματι Έμα, ενώ λίγο αργότερα της φιλούσε το μπράτσο και τον λαιμό.

Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Καυτά φιλιά του υπουργού Εσωτερικών με άγνωστη καλλονή [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Καυτά φιλιά του υπουργού Εσωτερικών με άγνωστη καλλονή [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Μάλιστα οι αποκαλύψεις δεν βασίζονται μόνο σε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά αντίθετα κάποιοι από αυτούς έχουν τραβήξει και βίντεο που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί.

Ο 53χρονος Κριστόφ Καστανέρ είναι ένας από τους πιστούς υπουργούς του Εμανουέλ Μακρόν και προέρχεται από το Σοσιαλιστικό κόμμα. Είναι παντρεμένος επί 36 χρόνια και έχει δύο κόρες, 19 και 16 ετών. Ο Μακρόν τον όρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο και πρόεδρο του κόμματός του πριν αναλάβει το πόστο του υπουργού Εσωτερικών το 2018.
Το σκάνδαλο με τα φιλιά σε κλαμπ έγκειται στο γεγονός ότι ενώ η Γαλλία παλεύει να διαχειριστεί τις διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων, ο αρμόδιος υπουργός επέλεξε να ξεφαντώσει με άγνωστη, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των διαδηλώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία ροζ σκάνδαλο Καστανέρ φιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ