Στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην επόμενη κυβέρνηση θα γίνει σύμβολο της νέας Ελλάδας - iefimerida.gr

Στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην επόμενη κυβέρνηση θα γίνει σύμβολο της νέας Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ελληνικό βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου.

«Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το παλιό αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ουδέποτε πίστεψε πως το Ελληνικό αποτελεί ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο και γι αυτό εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, μετά την ενημέρωση για την πορεία του έργου που έγινε από τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο
Με οδηγούς λεωφορείων συνομίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ
Στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην επόμενη κυβέρνηση θα γίνει σύμβολο της νέας Ελλάδας | iefimerida.gr 3
Στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην επόμενη κυβέρνηση θα γίνει σύμβολο της νέας Ελλάδας | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ