Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε 10 μήνες «έφυγαν» και τα τρία αδέρφια -«Πώς θα αντέξω χωρίς τον Παύλο;» - iefimerida.gr

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε 10 μήνες «έφυγαν» και τα τρία αδέρφια -«Πώς θα αντέξω χωρίς τον Παύλο;»

Θανάσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια οικογένεια δεμένη. Από τις παλιές, τις κλασικές παραδοσιακές ελληνικές.

Λάκωνες οι Γιαννακόπουλοι. Ο ένας για τον άλλο, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Και έφτασε το τέλος. Μέσα σε 10 μήνες έφυγαν από την ζωή τα τρία αδέρφια Γιαννακόπουλου. Πρώτα ο Κώστας στα τέλη Απριλίου του 2018 στα 88 του. Μετά ο Παύλος στα μέσα του Ιουνίου του 2018 στην ίδια ηλικία. Και τώρα αρχές Μάρτη ο Θανάσης στα 88 του επίσης. Και οι τρεις στην ίδια ηλικία έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε φύγει και η Βασιλική, η αδελφή τους. Μαζί στην Αθήνα, μαζί στις δουλειές, σε όλα. Μαζί στον Παναθηναϊκό. Μαζί πάνω-κάτω και στον θάνατο και τώρα ξανά όλοι μαζί.

Μια οικογένεια με μεγάλη προσφορά στην φαρμακοβιομηχανία της χώρας και στον αθλητισμό μέσω του Παναθηναϊκού. Η ΒΙΑΝΕΞ ήταν το καμάρι τους. Ο Παναθηναϊκός το χόμπι τους. Και σε όλα κατέληξαν να είναι πετυχημένοι έξω από τα σύνορα.

Αλλά η οικογένεια πάνω από όλα. Τσακωνόντουσαν το πρωί στη δουλειά, μετά τα έβρισκαν στο τραπέζι που έτρωγαν όλοι μαζί και έφτιαχνε η Βασιλική.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο πιο συναισθηματικός και με ξεχωριστό ταπεραμέντο έμεινε τελευταίος. Είχε πάθει εγκεφαλικό από την ημέρα της γιορτής του στις 18 Ιανουαρίου. Σε πολλούς έλεγε την φετινή σεζόν που τον έβλεπαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ότι δύσκολα θα αντέξει χωρίς τον Παύλο, τον αδερφό του. Ήταν στον στήριγμα του σε όλα.

Ιούνιο έφυγε ο Παύλος, Μάρτιο ο Θανάσης. Τα δύο αδέλφια Γιαννακόπουλου που συνέδεσαν το όνομα τους με τις μεγάλες επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα καμαρώνουν τον αγαπημένο τους σύλλογο από ψηλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ