Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η απορία του Αλέξη για τα μπαλόνια με ήλιον και η απελπισμένη δασκάλα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η απορία του Αλέξη για τα μπαλόνια με ήλιον και η απελπισμένη δασκάλα του [εικόνες]

Φωτογραφία από Facebook / ARKAS -The Original Page
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεξάντλητη έμπνευση έχει ο Αρκάς, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να σατιρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός σκιτσογράφος παίρνει αφορμή και από την επικαιρότητα, όπως την «γκάφα» Τσίπρα με το ήλιο και το υδρογόνο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Δημόκριτο και το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.

Συνομιλώντας με επιστήμονες που εξηγούσαν στον κ. Τσίπρα πως η χρήση υδργόνου στην αυτοκίνηση δεν είναι επικίνδυνη ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να κάνει χιούμορ, μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιο: «Εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε» είπε γελώντας για να γελάσουν αμήχανα οι συνομιλητές του.

Αυτή την στιγμή «μαστίγωσε» αλύπητα με το νέο του σκίτσο ο Αρκάς. Ο μικρός Αλέξης κοιτά ένα κόκκινο μπαλόνι, με δυο φίλους του να λένε: «Αυτά τα μπαλόνια τα φουσκώνουν με ήλιο».

Για να τους απαντήσει: «Γιατί, αν τα φουσκώσουν βράδυ δεν σηκώνονται;».

Δείτε το σκίτσο

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η απορία του Αλέξη για τα μπαλόνια με ήλιον και η απελπισμένη δασκάλα του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Αρκάς ανέβασε και δεύτερο σκίτσο για να καυτηριάσει τις γκάφες Τσίπρα στην γεωργαφία.

Ο μικρός Αλέξης στέκεται μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας και λέει στην δασκάλα του: «Τελείωσα με την γεωγραφία! Θέλετε να με εξετάσετε και στην Χημεία;».

Ομως εκείνη, απελπισμένη προφανώς, έχει ανέβει σε μια καρέκλα κι έχει περάσει μια θηλιά στον λαιμό, έτοιμη να αυτοκτονήσει.

Δείτε το σκίτσο

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η απορία του Αλέξη για τα μπαλόνια με ήλιον και η απελπισμένη δασκάλα του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ