Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες]

Σέξι Εύα Μπάση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εύα Μπάση έκανε μεγάλο θόρυβο στο My Style Rocks 2, όπου εκτός από μαθήματα μόδας που πήρε και έδωσε, ήταν -αρκετές φορές- η πρωταγωνίστρια, ενίοτε και η πηγή, εντάσεων.

Με το My Style Rocks 2 να ανήκει οριστικά στο παρελθόν και την Φωτείνη Τράκα να έχει αναδειχθεί μεγάλη του νικήτρια, η Εύα Μπάση απολαμβάνει τη δημοσιότητα που της εξασφάλισε η συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι.

Η Εύα Μπάση, άλλωστε, είχε παραδεχθεί, ότι στόχος της από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks 2 δεν είναι άλλος από τη δημοσιότητα, καθώς ήθελε και θέλει -φανταζόμαστε- να γίνει τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Μέχρι τότε, πάντως, η Εύα Μπάση το καταδιασκεδάζει, όπως πρόσφατα, που πήγε στον Νίκο Βέρτη.

Παραδίδοντας μαθήματα σέξι ντυσίματος, φορώντας ένα στενό, βελούδινο, κατακόκκινο, με τολμηρό καρδούλα ντεκολτέ φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Εύα Μπάση -αδιαμφισβήτητα- έκανε θραύση στα μπουζούκια και προσέλκυσε τα βλέμματα όλών, είτε την αναγνώρισαν, είτε όχι.

Δείτε τη σέξι Εύα Μπάση στα μπουζούκια:

Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σέξι: Η Εύα Μπάση με βαθύ ντεκολτέ καρδούλα στα μπουζούκια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Την ίδια ώρα, δύο επίσης συμμετέχουσες του My Style Rocks, αλλά του πρώτου κύκλου, η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου παρέδιδαν μαθήματα -διαφορετικού η αλήθεια είναι- στιλ, στα μπουζούκια, στον Σάκη Ρουβά συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ