Four Seasons Astir Palace: Μέσα στον ολοκαίνουργιο Αστέρα -Οι πρώτες φωτό από ένα από τα 19 πιο hot ξενοδοχεία στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Four Seasons Astir Palace: Μέσα στον ολοκαίνουργιο Αστέρα -Οι πρώτες φωτό από ένα από τα 19 πιο hot ξενοδοχεία στον κόσμο [εικόνες]

Το Four Season
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εποχή για τον ιστορικό Αστέρα στη Βουλιαγμένη, ο οποίος άνοιξε ξανά τις πύλες του, ανανεωμένος, ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens άνοιξε τις πύλες του μόλις την περασμένη Παρασκευή, προσφέροντας μια χαλαρή διαφυγή στη θάλασσα μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ετσι, πλέον, εδώ και δύο ημέρες, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ένα από τα 19 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως σημειώνει και το Forbes, βρίσκεται μια... ανάσα από την πόρτα μας, φιλοδοξώντας να καταστεί ο πιο πολυτελής προορισμός της Μεσογείου όλο τον χρόνο, ξεπερνώντας σε φήμη και την Costa Smerlada της Σαρδηνίας, με τιμές ανά δωμάτιο στην υψηλή περίοδο που θα ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

Ο ανανεωμένος Αστέρας άνοιξε τις πύλες του, λοιπόν, και οι πρώτες εικόνες είναι πράγματι εντυπωσιακές:

Ενας από τους πολυτελείς χώρους του Four Seasons
Οι χώροι είναι διακοσμημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε γωνιά να είναι μοναδική
Ο εξωτερικός χώρος
Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά
Καφές με χρυσά κουτάλια

Η επένδυση που έγινε στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens φθάνει τα 650 εκατ. ευρώ και περιελάμβανε την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας, αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir, όπως τουλάχιστον αναφερόταν σε παλαιότερη ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο Four Seasons Astir Palace διαθέτει 303 δωμάτια, σουίτες και bungalows, εστιατόρια, bars, πισίνες (δύο εξωτερικές και μία εσωτερική), 3 ιδιωτικές παραλίες, 8 συναρπαστικά εστιατόρια, σαλόνια και μπαρ, ακαδημία τένις, γήπεδο μπάσκετ και θαλάσσια σπορ, παιδικό κλαμπ, σπα και υδροθεραπεία με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

«Είναι μια ημέρα-ορόσημο για πολλούς λόγους, καθώς καλωσορίζουμε τους πρώτους μας επισκέπτες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», ανέφερε ο γενικός διευθυντής Sam Ioannidis, ο οποίος βρίσκεται στη Four Seasons επί 27 χρόνια και ηγείται μιας ομάδας 700 άρτια εκπαιδευμένων στελεχών.

«Τόσοι πολλοί από τους ανθρώπους μας είναι ντόπιοι ή Έλληνες της διασποράς που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από όλο τον κόσμο, ή άνθρωποι που αγαπούν βαθιά την ελληνική κουλτούρα και τελικά βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν εδώ. Αυτή η κληρονομιά μάς κινητοποιεί να μοιραστούμε το πάθος μας για τη χώρα με τους καλεσμένους μας – είτε είναι η πρώτη τους φορά στην Ελλάδα είτε επιστρέφουν σε αυτή, υποσχόμαστε να παρέχουμε μια εμπειρία που μόνο η Four Seasons μπορεί να προσφέρει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ