Θρήνος στην Ιτέα - Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην καρμανιόλα του Μπράλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην Ιτέα - Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην καρμανιόλα του Μπράλου [εικόνες]

Θρήνος στην Ιτέα - Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην καρμανιόλα του Μπράλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας, αφού οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι στο αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο γκρεμό, επέβαινε ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών από την Ιτέα μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ με έδρα τη Λαμία, κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια να ανασύρουν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που τραυματίστηκαν θανάσιμα, όταν το ΙΧ τους, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και έκανε βουτιά σε μια χαράδρα.

Από περίπου τις τρεις το απόγευμα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέχρι αργά το βράδυ, οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν και να ανασύρουν, δυστυχώς, νεκρούς, το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, ηλικίας 52 και 49 ετών, όπως επίσης και το ένα από τα δύο παιδιά τους, το 13χρονο αγοράκι τους, ενώ κατέβαλαν προσπάθεια να βγάλουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού των εκπαιδευτικών που έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας, ανέλαβαν το δύσκολο χρέος να αναγνωρίσουν τους νεκρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι αυτήν τη στιγμή, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ένας κάτοικος από την ευρύτερη περιοχή τηλεφώνησε στην Αστυνομία ενημερώνοντάς της πως «άκουσε ένα θόρυβο ο οποίος έμοιαζε με αυτοκίνητο που πέφτει σε βράχια».

Εχοντας στη διάθεσή τους αυτή και μόνο την πληροφορία, οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν την περιοχή. Λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα, δυστυχώς η πληροφορία, αλλά και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού ένας πυροσβέστης εντόπισε μέσα σε δασώδη περιοχή μια αντανάκλαση φωτός. Αμέσως οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και από τότε μέχρι αργά το βράδυ εξελίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος, που περιελάμβανε τον απεγκλωβισμό των θυμάτων, την ανάσυρσή τους και τελικά την αναγνώριση των πτωμάτων από τους συγγενείς της οικογένειας στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση στην κοινωνία της Ιτέας επικρατεί θρήνος, καθώς όλοι γνώριζαν την οικογένεια, ενώ δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Σημειώνεται, ότι στις 16 Αυγούστου, στο ίδιο, περίπου, σημείο, άλλο ένα αυτοκίνητο είχε φύγει από την πορεία του, πέρασε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο βάθος του γκρεμού, απ' όπου ανασύρθηκε νεκρός ο 28χρονος οδηγός του.

Φωτογραφίες: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ