Πυροβολισμοί έξω από κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί έξω από κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι

Ακροδεξιοί και κάτοικοι συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στο Παρανέστι για τους μετανάστε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Παρανέστι Δράμας καθώς ακροδεξιοί και κάτοικοι της περιοχής συγκρούστηκαν με άνδρες των ΜΑΤ διαμαρτυρόμενοι στην μετατροπή του στρατοπέδου της περιοχής σε κέντρο κράτησης μεταναστών.

Οι συγκεντρωμένοι, εξαγριωμένοι, επιχείρησαν να εισβάλουν στον χώρο ωστόσο εμποδίστηκαν από την Αστυνομία η οποία χρησιμοποίησε χημικά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Κατά τις συγκρούσεις οι κάτοικοι πέταξαν πέτρες και ξύλα προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας αξιωματικός της Αστυνομίας.

Μάλιστα ένας από τους κατοίκους έβγαλε από το αγροτικό του μία καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το στρατόπεδο. Εκείνη την στιγμή ένας νεαρός πετάχτηκε μπροστά του και τον αφόπλισε.

Την Παρασκευή στο στρατόπεδο μεταφέρθηκαν περίπου 150 μετανάστες που βρίσκονταν στην Σχολή της ΕΛ.ΑΣ. στην Κομοτηνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ