Γέμισαν οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι - 150 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις - iefimerida.gr

Γέμισαν οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι - 150 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις

Γέμισαν οι κλούβες τις ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι - 150 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 5 τα ξημερώματα έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ζεφύρι και τους καταυλισμούς των Ρομά, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν όπλα και ναρκωτικά. Ήδη έχουν γίνει 150 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.

Το Ζεφύρι από το πρωί μοιάζει με πόλη σε στρατιωτική κατάληψη, αφού 400 αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τους καταυλισμούς των Ρομά στο Ζεφύρι, με ελέγχους σε αυτοκίνητα και σε σπίτια. Όλα ξεκίνησαν μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στα δικαστήρια και τη δολοφονία κρατουμένου.

Ενδεικτικό του μεγέθους της επιχείρησης είναι πως παίρνουν μέρος αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής, της Αμεσης Δράσης των ΕΚΑΜ, των ομάδων ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΟΠΚΕ, άνδρες της Τροχαίας, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛ.ΑΣ ακόμα και ελικόπτερο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ