Αυτοί είναι οι δύο καταζητούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες» - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι δύο καταζητούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Αυτοί είναι οι δύο καταζητούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο κατηγορουμένων που αναζητούνται για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και απλή συνέργεια στη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας που έγινε στις 28 Νοεμβρίου του 2012, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) Χαρίση - Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) Ντάλιο Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των καταζητούμενων δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς κρίθηκε ως απαραίτητο και αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο καταζητούμενος είναι γιος πρώην υψηλόβαθμου συνδικαλιστικού στελέχους της ΑΔΕΔΥ, ενώ ο έτερος είναι γόνος απόστρατου αξιωματικού του Τεχνικού Σώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ