Τέσσερις κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη συμπλοκή στα Ισθμια - iefimerida.gr

Τέσσερις κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη συμπλοκή στα Ισθμια

Τέσσερις κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη συμπλοκή στα Ι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για τους καταζητούμενους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων έχει στη διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία, που αναζητά πλέον τέσσερις αλλοδαπούς για την αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, από την εργαστηριακή έρευνα που έγινε στο λευκό βαν που έκλεψαν οι κακοποιοί, μετά τη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, για να διαφύγουν βρέθηκε γενετικό υλικό του 36χρονου Μαριάν Κόλλια, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την αρχή, του Ιλίρ Κούπα, 27 ετών και του Κλέμεντ Κάλα, 25 ετών.

Υπενθυμίζεται, ότι από δακτυλικό αποτύπωμα έχει ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στην ένοπλη συμπλοκή και ο 35χρονος Ερμάλ Λίτα.

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τεσσάρων, προκειμένου να αποσπάσουν όσο τον δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, ενώ γίνονται έρευνες σε όλη την Αττική -όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις βρίσκονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ