Αλλάζει ο νόμος για τα online τυχερά παιχνίδια -Τι θα ισχύει για τα «φρουτάκια» - iefimerida.gr

Αλλάζει ο νόμος για τα online τυχερά παιχνίδια -Τι θα ισχύει για τα «φρουτάκια»

Τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο
Τα online τυχερά παιχνίδια διαχωρίζονται στα στοιχηματικά και στα τύπου καζίνο / Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο καθεστώς για τη διαδικτυακή αγορά τυχερών παιχνιδιών φέρνει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που θα κατατεθεί τους επόμενους μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος του σχεδίου νόμου για τα τυχερά παιχνίδια θα είναι η προσέλκυση επενδύσεων και η ενίσχυση των κρατικών εσόδων. Τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο με τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα» το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει δύο τύπους αδειών για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου: Ο ένας αφορά στο στοίχημα και ο δεύτερος στα υπόλοιπα διαδικτυακά παίγνια.

Πόσο θα κοστίζουν οι άδειες για τα online τυχερά παιχνίδια

Ενα από τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια είναι η ένταξη του παιχνιδιού «φρουτάκια», που μέχρι σήμερα ήταν εκτός προγραμματισμού.

Διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του economistas πόσο θα κοστίζουν οι άδειες για τα τυχερά παιχνίδια και τι θα περιλαμβάνει σχετικό το νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ