Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Οσα πρέπει να γνωρίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις -Οι αλλαγές και οι προθεσμίες - iefimerida.gr

Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Οσα πρέπει να γνωρίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις -Οι αλλαγές και οι προθεσμίες

Συμβάσεις εργασίας: Μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο ταμείο
Οσα πρέπει να γνωρίζουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι για τις δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές είναι οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές ή πλήττονται βαρέως με συνέπεια να τίθενται σε αναστολή συμβάσεις εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ειδική φοροτεχνικό – σύμβουλο επιχειρήσεων και ιδιωτών Φιλοθέη Μακριδάκη, πλέον δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο σύστημα «Εργάνη» από τους εργοδότες επιχειρήσεων που παρέμειναν κλειστές τον Μάιο, με κρατική εντολή. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την υποβολή δηλώσεων αναστολής σύμβασης εργασίας από επιχειρήσεις που επλήγησαν σημαντικά από την κρίση του κορωνοϊού, αλλά δεν υποχρεώθηκαν σε «λουκέτο» από το κράτος.

Τι ισχύει πλέον για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας

Με τις τελευταίες ανακοινώσεις τα συναρμόδια υπουργεία έδωσαν αναλυτικές οδηγίες προς τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε στο economistas τι άλλαξε στο σύστημα αναστολής συμβάσεων εργασίας και τις συμβουλές τις φοροτεχνικού Φιλοθέης Μακριδάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ