Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών - iefimerida.gr

Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών

Εξεταζόμενος στις Πανελλήνιες
Εξεταζόμενος στις Πανελλήνιες 2019 / Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μαθήματα κατεύθυνσης εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2019 .

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, εξετάστηκαν στο μάθημα
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάστηκαν στο Μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις απαντήσεις στη Φυσική

Δείτε τις πρώτες πρόχειρες απαντήσεις για τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον στις Πανελλαδικές 2019 που έδωσαν τα φροντιστήρια Πουκαμισάς:

Πανελλαδικές 2019: Τα υπόλοιπα μαθήματα

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών Εξετάστηκαν στην Φυσική (δείτε τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλαδικές 2019 εδώ και τις απαντήσεις στην Φυσική εδώ), ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών Εξετάστηκαν στην Ιστορία (δείτε τα θέματα της Ιστορίας στις Πανελλαδικές 2019 εδώ και τις απαντήσεις στην Ιστορία εδώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ