Πανελλήνιες 2019: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2019: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών

Πανελλήνιες 2019
Πρεμιέρα με Εκθεση έκαναν οι εξεταζόμενοι των ΓΕΛ -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα Νέα Ελληνικά άνοιξε η «αυλαία» των Πανελληνίων 2019 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και όλοι περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις των θεμάτων.

Οι εξεταζόμενοι στις Πανελληνίες 2019 από τα ΓΕΛ, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις βασισμένες στο κείμενο «Επίκληση των αξιών της δημοκρατίας» (δείτε αναλυτικά τα θέματα των Νέων Ελληνικών στις Πανελλήνιες 2019), ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Norberto Bobbio, Το μέλλον της δημοκρατίας, ενώ στην Εκθεση (δείτε αναλυτικά το θέμα της Εκθεσης στις Πανελλήνιες 2019) κλήθηκαν να αναπτύξουν θέμα που αφορούσε τη ενότητα «Δημοκρατία και νέοι». Σύμφωνα με τους καθηγητές το θέμα θεωρούνταν αναμενόμενο, καθώς ανήκε στην ομάδα που μελετούσαν οι υποψήφιοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών για τα ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2019

Δείτε παρακάτω τις πρώτες απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών, στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 από τα ΓΕΛ, όπως τα δίνει το φροντιστήριο Πουκαμισάς.

Στο μάθημα της έκθεσης εξετάστηκαν και την Πέμπτη (ο6/06) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2019. Οι μαθητές εξετάστηκαν στο κείμενο του Αλμπέρ Καμύ «Η τέχνη και ο κοινωνικός ρόλος του καλλιτέχνη». Τμήμα με τις απαντήσεις των θεμάτων δημοσίευσαν τα Φροντιστήρια.

Πανελλήνιες 2019: Η συνέχεια των εξετάσεων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί, οι Πανελλήνιες 2019 θα συνεχιστούν το Σάββατο, 8 Ιουνίου, με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά (Αλγεβρα).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Σημειώνεται ότι την επόμενη μέρα της εκάστοτε γραπτής εξέτασης ξεκινά η πειραματική βαθμολόγηση και τη μεθεπόμενη πραγματοποιείται η κανονική βαθμολόγηση.

Το iefimerida.gr θα βρίσκεται στο ρυθμό των Πανελλήνιων εξετάσεων προκειμένου να δημοσιεύει έγκαιρα τα θέματα και τις απαντήσεις των θεμάτων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ