5 γλυκά που αξίζει να δοκιμάσεις στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ στου Ψυρρή -«Αμαρτίες» που δεν αντιστέκεσαι [εικόνες] - iefimerida.gr

5 γλυκά που αξίζει να δοκιμάσεις στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ στου Ψυρρή -«Αμαρτίες» που δεν αντιστέκεσαι [εικόνες]

Γλυκό από το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς
Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς / Φωτογραφία: Facebook @Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια γωνιά του Ψυρρή, εκεί που δεν βρίσκεις καρέκλα να καθίσεις, φτιάχνονται γλυκά από έναν άλλον πλανήτη.

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς έχει γίνει στέκι όλων εκείνων που αγαπούν τα γλυκά με φρέσκα υλικά και επιθυμούν να γευτούν σοκολατένιες και σιροπιαστές αμαρτίες. Η σοκολατόπιτα είναι το γλυκό που αγαπιέται λίγο παραπάνω και όχι άδικα. Αυτό, άλλωστε, είναι το πρώτο γλυκό που έμαθε να φτιάχνει στα 13 της χρόνια η ιδιοκτήτρια του γλυκοπωλείου. Βέβαια, λίγοι μπορούν να αντισταθούν στο προφιτερόλ, τα αφράτα κέικ, το ανατολίτικο καζάν ντιπί και το παραδοσιακό ρεβανί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νάνσυ Κατσικάρη μπορεί να είχε το DNA της πολίτισσας γιαγιάς της, είχε όμως και την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, να δημιουργήσει κάτι φρέσκο που δεν ξεχνά τις ρίζες του στην παράδοση. Γι΄αυτό και έχοντας ως βάση συνταγές που βρήκε στα συρτάρια της, πειραματίστηκε και έφερε στο πιάτο νέες γεύσεις.

Τα πιο φημισμένα γλυκά του Ψυρρή

Ο κατάλογος του Σερμπετόσπιτου είναι μεγάλος και η επιλογή δύσκολη, καθώς δεν θες να φας μόνο ένα πιάτο. Τα πιάτα πλούσια με τα υλικά να ξεχειλίζουν υπόσχονται εκρήξεις στον ουρανίσκο, ακόμα και των πιο απαιτητικών, εκείνων που επιθυμούν ένα γευστικό ξάφνιασμα.

Η βόλτα από το Σερπετόσπιτο της Νάνσυς επιβάλλεται ειδικά αυτές τις ημέρες που όλα είναι πιο γιορτινά και φωτεινά. Σε περίπτωση που μπερδευτείς και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, έχουμε τα δικά μας αγαπημένα να σου προτείνουμε

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκολατόπιτα

Το είπαμε… Η σοκολατόπιτα της Νάνσυς είναι το σήμα κατατεθέν του γλυκοπωλείου. Αφράτη, ζουμερή, έτσι όπως πρέπει να είναι για να σου μείνει αξέχαστη.

Σούπα σοκολάτας

Εάν είσαι φαν της σοκολάτας και τρελένεσαι και μόνο στο άκουσμα της λέξης, η σοκολατόσουπα είναι το γλυκό σου. Ενα μεγάλο βαθύ μπολ έρχεται στο τραπέζι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προλάβεις να βγάλεις story στο Instagram.

Σούπα σοκολάτας
Σούπα σοκολάτας / Φωτογραφία: Facebook Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κιουνεφέ

Το κιουνεφέ από την Ξάνθη δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Θεϊκό από την πρώτη μπουκιά, σιροπιαστό όσο πρέπει, με το φύλλο κανταΐφι να κάνει «κρατς» μέσα στο στόμα.

Μιλφέιγ

Το γλυκό με τα χίλια φύλλα θέλει μεράκι και στο Σερμπετόσπιτι σερβίρεται με «συννεφένια» κρέμα, φρούτα και πασπαλίζεται με άχνη.

Μιλφέιγ
Μιλφέιγ / Φωτογραφία: Facebook Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέικ καρότου

Τις φθινοπωρινές ημέρες στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς φτιάχνουν απολαυστικό κέικ καρότου. Οι στρώσεις κέικ συνδυάζονται υπέροχα με την ελαφριά κρέμα, με το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό.

Κέικ καρότου
Κέικ καρότου / Φωτογραφία: Facebook Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυς
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλυκό μαγαζί Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ