«Αλαργινό Ρακάδικο»: Ενα τσιπουράδικο με θεϊκούς ψαρομεζέδες που αξίζει να πας τη Μ. Παρασκευή - iefimerida.gr

«Αλαργινό Ρακάδικο»: Ενα τσιπουράδικο με θεϊκούς ψαρομεζέδες που αξίζει να πας τη Μ. Παρασκευή

Γαριδομακαρονάδα Αλαργινό Ρακάδικο
Το στέκι της Αργυρόπουλης που είναι τοπ στα θαλασσινά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Μεγάλη Παρασκευή, μετά την περιφορά του Επιταφίου, οι περισσότεροι επιλέγουν να βγουν και να φάνε θαλασσινά. Ενα από τα στέκια των καλοφαγάδων είναι το Αλαργινό Ρακάδικο.

Το Αλαργινό Ρακάδικο βρίσκεται στην οδό Γερουλάνου της Αργυρούπολης και είναι γνωστό για τον θαλασσινό αέρα του, ακόμη και αν δεν βρίσκεται δίπλα στο κύμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λευκά τραπεζάκια και οι καρέκλες αλλά και η διακόσμηση θυμίζουν νησί και συγκεκριμένα τη Νάξο. Αυτή είχαν στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες Δήμητρα Καλιατσάτου και Βαγγέλης Μαυρόχης, οι οποίοι θέλησαν να μεταφέρουν το νησιώτικο vibe στην Αργυρούπολη.

Στο Αλαργινό Ρακάδικο, ο κόσμος απολαμβάνει καλό φαγητό και εξαιρετικά αποστάγματα. Οι μυρωδιές από τις γαρίδες, τα όστρακα, το καλαμάρι και τις φημισμένες καβουροδαγκάνες κατακλύζουν το μυαλό, ενώ η φάβα και τα μανιτάρια βρίσκουν θέση στα πρώτα πιάτα του τραπεζιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Αλαργινό Ρακάδικο αποτελεί στέκι όχι μόνο των κατοίκων της Αργυρούπολης, καθώς πελάτες έρχονται από όλα τα μέρη της Αττικής. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι δεν είναι ένα από τα κλασσικά μαγαζιά που σερβίρουν ψαρομεζέδες, καθώς εδώ και χρόνια παραμένει πιστό στις αξίες του και προσφέρει ποιοτικό και νόστιμο φαγητό σε λογικές τιμές.

Μπορεί να μην βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, αλλά σίγουρα θυμίζει διακοπές και καλοκαίρι… Πριν πάτε, πάρτε τηλέφωνο να τσεκάρετε αν έχει τραπέζι γιατί γίνεται χαμός!

Αλαργινό Ρακάδικο

Μ. Γερουλάνου 94, Αργυρούπολη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ