Dimitris Economides: Μέσα στο πιο elegant ζαχαροπλαστείο της πόλης, όπου τα γλυκά αφήνουν μια άγλυκη επίγευση - iefimerida.gr

Dimitris Economides: Μέσα στο πιο elegant ζαχαροπλαστείο της πόλης, όπου τα γλυκά αφήνουν μια άγλυκη επίγευση

Δημήτρης Οικονομίδης, γλυκά
Ο παράδεισος του γλυκού στο Νέο Ψυχικό/Φωτογραφία: Dimitris Economides
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αριθμό 340 της λεωφόρου Κηφισίας βρίσκεται ένα boutique ζαχαροπλαστείο που μοιάζει περισσότερο με ένα πολυτελές κοσμηματοπωλείο.

Είναι το ζαχαροπλαστείο του «pastritect» (pastry+architect) Δημήτρη Οικονομίδη, ενός ανθρώπου που τον χαρακτηρίζει το πάθος, η βαθιά γνώση και η αγάπη για αυτό που κάνει. Στα γλυκά του, που μοιάζουν με μικρά αρχιτεκτονήματα επικρατεί η αρμονία, η απλότητα οι κορυφαίες πρώτες ύλες, ενώ στο τέλος όλα αφήνουν μια άγλυκη επίγευση.

Για τις δημιουργίες του ο Δημήτρης Οικονομίδης χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο τη διάσημη σοκολάτα Valrhona, βούτυρο κλαριφιέ, ζάχαρη από την Οκινάουα, βανίλια από ποικιλίες του Ισημερινού και γαλλικά άλευρα. Αξίζει να δοκιμάσετε τάρτα λεμόνι από μπισκότο βουτύρου, crémeux λεμόνι, μαρέγκα και χαβιάρι λεμόνι, πάστα Σοκολάτα Βενεζουέλα από Biscuit σοκολάτα, Ganache σοκολάτα, Nougatine με καρπό κακάο, mousse σοκολάτα ή το Millefeuille βανίλια από καραμελωμένη σφολιάτα βουτύρου, διογκωμένη κρέμα βανίλια και Mascrapone...

Δείτε το εντυπωσιακό ζαχαροπλαστείο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζαχαροπλαστείο Νέο Ψυχικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ