Lost Athens: Στο νέο εστιατόριο του Παγκρατίου το μενού χωρίζεται ανάλογα με το πώς τρώγεται το κάθε φαγητό - iefimerida.gr

Lost Athens: Στο νέο εστιατόριο του Παγκρατίου το μενού χωρίζεται ανάλογα με το πώς τρώγεται το κάθε φαγητό

Τραπέζι με πιάτα στο Lost Athens
Γεύσεις από τη Μεσόγειο, την Ασία και την Αμερική/ Φωτογραφία: Lost Athens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πιο must δρόμο της Αθήνας αυτή τη στιγμή για έξοδο, στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, μόλις εμφανίστηκε το Lost του Βασίλη Στεφανάκη.

H αισθητική του νέου εστιατορίου στο Παγκράτι κινείται σε industrial γραμμές ενώ στους τοίχους κυριαρχούν τα γκράφιτι και οι πίνακες του Ελληνα καλλιτέχνη Μποέμ. Ο σεφ και η δημιουργική ομάδα της κουζίνας του «Lost Athens» προτείνουν γεύσεις με διεθνείς επιρροές, από την Μεσόγειο, την Αμερική και την Ασία: το μενού δεν χωρίζεται στις κλασικές κατηγορίες αλλά ανάλογα με το πώς τρώγεται. Στην κάβα θα βρείτε 50 μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες και μια wine list από ελληνικά κρασιά.

«Θεωρώ ότι τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας τις ζούμε γύρω από ένα τραπέζι. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω πόση αξία έχουν αυτές οι στιγμές, στιγμές που όσο και να θέλει ο χρόνος να τις πάρει από μέσα σου είναι αδύνατον, μπορεί να θολώνουν με τον καιρό ίσως και να ξεθωριάζουν λίγο, αλλά πάντα θα υπάρχει ένα πρόσωπο, ένα χαμόγελο, ένα άρωμα που θα τα κάνει όλα να μοιάζουν ξεκάθαρα» δηλώνει ο Βασίλης Στεφανάκης.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το μενού και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγκράτι εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ