Pirée: Σε αυτό το μπαρ θα πίνεις το κρασί σου ενώ από πάνω σου κρέμονται ακροβάτες -Ενας πραγματικά διαφορετικός χώρος στον Πειραιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Pirée: Σε αυτό το μπαρ θα πίνεις το κρασί σου ενώ από πάνω σου κρέμονται ακροβάτες -Ενας πραγματικά διαφορετικός χώρος στον Πειραιά [εικόνες]

Pirée, εσωτερική διακόσμηση
Pirée / Φωτογραφία: Facebook
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΑΠΟΝΤΕ

Γι’ αυτούς που θα μείνουν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα και έχουν διάθεση να αλλάξουν παραστάσεις, αξίζει τον κόπο να κατέβουν ως τον Πειραιά, εκεί που ένα μπαρ φέρνει νέο αέρα στο λιμάνι. Το όνομα αυτού Pirée.

Στον Αγιο Διονύσιο, στα παλιά λαμαρινάδικα του Πειραιά, λίγο πιο πάνω από το λιμάνι, κρύβεται το Pirée.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανοίγοντας την πόρτα του, αυτό που αντικρίζεις δεν μπορείς να το φανταστείς. Ατμοσφαιρικό, vintage, από κάποια άλλη εποχή. Σκέτη μαγεία.

Ενας μικρός χώρος σαν χολ με έναν καθρέπτη στα αριστερά σε προϊδεάζει για το τι θα δεις γυρνώντας το βλέμμα σου στα δεξιά. Η ατμόσφαιρα μυστικιστική. Ενα τεράστιο μοναστηριακό τραπέζι, βελούδινες πολυθρόνες, κρεμαστοί πολυέλαιοι, μια κούνια και «βαριές» κουρτίνες δημιουργούν ένα θεατρικό σκηνικό μέσα σε έναν βιομηχανικό χώρο, που δεν έχει καμία σχέση με όσα έχεις δει μέχρι σήμερα στον Πειραιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Pirée είναι ένας ζωντανός οργανισμός Τέχνης, design και γαστρονομίας. Μια κυψέλη δημιουργικότητας και έκφρασης που απλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Είναι ένας πολυχώρος που δίνει βήμα στους καλλιτέχνες και τους φέρνει κοντά με το κοινό μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας. Art & design showrooms, live events & performances, design shops & pop up exhibitions, είναι αυτά που μπορείς να δεις.

Καθημερινά στο Pirée λειτουργεί coffee bar που σερβίρονται εκλεκτά ποτά και κρασιά, που συνδυάζονται εξαιρετικά με finger food, plateau τυριών και αλλαντικών και πολλά άλλα.

Εκεί, που πίνεις το κρασί σου μπορεί να εμφανιστούν ακροβάτες, να ανάβουν φωτιές ή ένας μουσικός να παίζει βιολί και εσύ να… χάνεσαι σε ήχους όπερας και παλιών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίσω από το Pirée βρίσκεται η εταιρεία Lab 71 Kosmas Karavas. Ο Κοσμάς Καραβάς είναι σίγουρα ένας από τους πιο ανήσυχους και δημιουργικούς ανθρώπους της γενιάς του και το όνομά του έχει συνδεθεί εκτός από το Pirée με το Foyer Café Bistrot στο Δημοτικό Θέατρο. Ο interior designer θέλησε να δώσει χώρο στα ελεύθερα πνεύματα του κόσμου να βρουν έναν χώρο έκφρασης και να απελευθερωθούν.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα μπορείς να ενημερωθείς για τα δρώμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Pirée.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pirée

Κάστορος 78, Πειραιάς

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς καφέ μαγαζί χώρος τέχνης μπαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ