Santa Muerte: Το νέo street food στέκι με λατινοαμερικάνικες γεύσεις στο Χαλάνδρι - iefimerida.gr

Santa Muerte: Το νέo street food στέκι με λατινοαμερικάνικες γεύσεις στο Χαλάνδρι

Πιάτο στο Santa Muerte στο Χαλάνδρι
Στο μικρό μαγαζί στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, οι μυρωδιές και τα αρώματα δίνουν και παίρνουν/ Φωτογραφία: Φωτογραφία: Mariza Kapsabeli/shot for Wolt
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σεφ, Χρήστος Μπουμπούλης και ο Δημήτρης Κόκκορης, δημιούργησαν το δικό τους street food corner στο Χαλάνδρι επιλέγοντας ως μασκότ την «Santa Muerte».

Mια θεότητα, της οποίας η λατρεία ξεκίνησε το 1965 και θεωρείται προστάτιδα των παραβατών και των αντιεξουσιαστών, αλλά και όσων έχει περιθωριοποιήσει η κοινωνία.

Σύμφωνα με την παράδοση, συμβολίζει την δικαιοσύνη. Στον πεζόδρομο της Ηρακλείου στο Χαλάνδρι, τα αρώματα και οι μυρωδιές δίνουν και παίρνουν: οι σεφ υπόσχονται να σας ταξιδέψουν από το Περού και το Μεξικό, έως Κούβα και την Κολομβία μέσα από τις συνταγές τους.

Η λατινοαμερικάνικη κουζίνα βασίζεται στις φρουτώδεις γεύσεις και τις έντονες μαρινάρες που εδώ συνδυάζονται με την τεχνική του sous vide: αυτό σημαίνει ότι τα κρέατα που θα δοκιμάσετε μαγειρεύονται σε κενό αέρος από 15 έως 24 ώρες, γι’αυτό και είναι απίστευτα τρυφερά.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το νέο μαγαζί του Χαλανδρίου και δείτε φωτογραφίες, στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλάνδρι εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ