Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τον προστάτη της Αγιο Νικόλαο -Με λιτάνευση και εκδηλώσεις, παρουσία Παυλόπουλου - iefimerida.gr

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τον προστάτη της Αγιο Νικόλαο -Με λιτάνευση και εκδηλώσεις, παρουσία Παυλόπουλου

Προκόπης Παυλόπουλος
Προκόπης Παυλόπουλος, φωτογραφία intimenews ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιούνται σήμερα οι εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αλεξανδρουπόλεως Αγίου Νικολάου.

Το πρωί, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, 'Ανθιμου. Της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγ. Νικολάου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του

Στις 12.00, ο ΠτΔ θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Από τη Βιομηχανική Επανάσταση στην Τεχνολογική Επανάσταση- στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος».
Ακολουθεί επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 13.30 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως 'Ανθιμος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου ολοκληρώνεται με επίσκεψη στη Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών.
Σημειώνεται πως η παρουσία του ΠτΔ συμπίπτει με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της 100ετίας από την απελευθέρωση της πόλης, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2020.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ