Καρδίτσα: Τραγούδησε στον Αλέξη Τσίπρα ο… Μητροπάνος [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρδίτσα: Τραγούδησε στον Αλέξη Τσίπρα ο… Μητροπάνος [βίντεο]

Ο Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία στην Καρδίτσα
Ο Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία στην Καρδίτσα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, συγγενής του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, ερμήνευσε δημοτικά τραγούδια κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λαζαρίνα Καρδίτσας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Τετάρτη σε περιοδεία στη Θεσσαλία, όπου μετά το Κιλελέρ, επισκέφθηκε τη Λαζαρίνα που διοικητικά ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.

Βίντεο: Ο Μητροπάνος τραγούδησε στον Αλέξη Τσίπρα

Μετά τις συναντήσεις με φορείς της περιοχής, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε ταβέρνα του χωριού Καππά, ένα από τα οκτώ χωριά του δήμου Μουζακίου στον νομό Καρδίτσας. Εκεί ήταν που ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, ο οποίος είναι ξάδερφος του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου και γνωστός ερμηνευτής δημοτικών τραγουδιών, αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα ένα παραδοσιακό τραγούδι.

Ποιοι συνόδευαν τον Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Καππά

Το ρεπορτάζ μάλιστα θέλει τον τραγουδιστή που τραγούδησε ζωντανά για τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, να χαρίζει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πέντε από τους δίσκους παραδοσιακά τραγούδια που έχει ηχογραφήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν οι Σπύρος Λάππας βουλευτής Καρδίτσας, Χρυσούλα Κατσαβρία Σιωροπούλου πρώην βουλευτής Καρδίτσας, Σάκης Παπαδόπουλος βουλευτής Τρικάλων, Παναγιώτα Δριτσέλη και Xρήστος Σιμορέλης -πρώην βουλευτές Τρικάλων- Σταύρος Αραχωβίτης πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Oλυμπία Τελιγιορίδου βουλευτής και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Αγόρης πολιτευτής ΣΥPIZA Καρδίτσας, Γιώργος Βαϊόπουλος πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας και Βιβή Ντούρβα, επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Μουζάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ