Επικρατέστερος για την πρωτιά στη Μεσσηνία ο Αλέξης Χαρίτσης -Περιοδείες σε όλο το νομό [εικόνες] - iefimerida.gr

Επικρατέστερος για την πρωτιά στη Μεσσηνία ο Αλέξης Χαρίτσης -Περιοδείες σε όλο το νομό [εικόνες]

O Αλέξης Χαρίτσης περιοδεύει στο νομό Μεσσηνίας
O Αλέξης Χαρίτσης περιοδεύει στο νομό Μεσσηνίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαβορί για την πρωτιά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, είναι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος περιοδεύει σε όλο το νομό.

«Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους» δηλώνει ο κ. Χαρίτσης, σημειώνοντας ότι νιώθει τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, τόσο στο υπουργείο Ανάπτυξης, όσο και στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι ο Αλέξης Χαρίτσης ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έφεραν εις πέρας το κυβερνητικό έργο με αποτελεσματικότητα, ειδικά στο κρίσιμο υπουργείο Εσωτερικών, νευραλγικό τομέα της εκλογικής αναμέτρησης, ενώ θεωρείται ένα από τα πρόσωπα κλειδιά που θα βρεθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Πρόσφατα, ο Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκε στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, όπου συζήτησε με τη διοίκηση και με τους εργαζόμενους και περιηγήθηκε στις αποθήκες

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης με άλλους συνυποψηφίους, ο Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκε στο Βλαχόπουλο και τους Γαργαλιάνους και συζήτησαν για το διακύβευμα των εκλογών, «για τις πληγές που επουλώσαμε αλλά και για όσα μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, μακριά από μνημόνια και λιτότητα» όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε τα χωριά Άμμος, Άρις, Πήδημα, Θουρία, Μικρομάνη με τελικό προορισμό τα Αρφαρά, όπου έκανε μια ουσιαστική, ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους για όλα, από τις χρηματοδοτήσεις και τα προγράμματα που δημιούργησε μέσα σε δύσκολες συνθήκες η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον Κλεισθένη και τον αναβαθμισμένο ρόλο των κοινοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ