Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα - iefimerida.gr

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα

Ζημιές από την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική
Ζημιές από την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική/Φωτογραφία: halkidikinews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ρεύμα παραμένουν πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, μετά την φονική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Η σφοδρή θεομηνία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την κεντρική Μακεδονία και την Θράκη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 6 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 100 άτομα, άφησε πίσω της πολλές ζημιές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα

Χωρίς ρεύμα παραμένουν αυτή την ώρα η Κασσάνδρα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, κάποιες περιοχές στο δεύτερο πόδι και ο Δήμος Προποντίδας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδη, το 80% της περιοχής είναι εκτός ρεύματος. καθώς έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα από την πτώση πυλώνα στην εθνική οδό.

Επίσης, με δυσκολίες διεξάγεται η κίνηση λόγω πεσμένων δέντρων στην περιοχή Κοβιού και μεταξύ Νέου Μαρμαρά και Πόρτο Καρράς, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στην περιοχή των Νέων Μουδανιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που μετέβη στην περιοχή και συμμετείχε σε έκτακτη σύσκεψη, αναμένεται να αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στην ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ