Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτιαξε σοκολατένιο γλυκό για τη γιορτή του μπαμπά της! [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτιαξε σοκολατένιο γλυκό για τη γιορτή του μπαμπά της! [εικόνες]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιά με την κόρη του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιά με την κόρη του / φωτογραφίες: instagram.com/kyriakos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφίβολα σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος από τη μία γιορτάζει και από την άλλη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εκλογών.

Και ενώ οι Εθνικές εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη και η αγωνία των αποτελεσμάτων να κορυφώνεται, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ψήφισε το πρωί στο Περιστέρι, μοιράστηκε μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή με μία του ανάρτηση στο διαδίκτυο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα γλυκό από τα χέρια της κόρης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η μικρή του κόρη Δάφνη, ετοίμασε για τη γιορτή του έναν σοκολατένιο κορμό στον οποίο επάνω έγραψε με σαντιγί «Χρόνια πολλά». Περήφανος μπαμπάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε τη φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια και τα likes δεν σταματούν.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

Δείτε το πρώτο exit poll για τις βουλευτικές εκλογές 2019 που μεταδόθηκε στις 19:00 της 7ης Ιουλίου από όλα τα κανάλια και παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019.

Τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019 και οι σταυροί

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και τα τελικά αποτελέσματα των Εκλογών 2019 . Η καταμέτρηση των σταυρών έκρυβε εκπλήξεις για όλα τα κόμματα με γνωστά ονόματα να μένουν εκτός της νέας βουλής. Δείτε στο iefimerida.gr τη μάχη του σταυρού των εθνικών εκλογών 2019, ποιοι βουλευτές εκλέγονται και ποιοι όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ