Κύπρος: Νέο δρομολόγιο της Wizz Air από Λάρνακα προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας - iefimerida.gr

Κύπρος: Νέο δρομολόγιο της Wizz Air από Λάρνακα προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας

Αεροσκάφος της Wizz Air
Αεροσκάφος της Wizz Air / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Wizz Air.

Το Μάιο η αερογραμμή ανακοίνωσε ότι δημιουργεί «βάση» στο αεροδρόμιο Λάρνακας και με τη σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της στην Κύπρο. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο δρομολόγιο προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες για ταξίδια από τη Λάρνακα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να τονώνει περαιτέρω την κυπριακή τουριστική βιομηχανία. Το Μπέργκεν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Νορβηγία και ο «δρόμος» προς τα νορβηγικά φιόρδ. Ενταγμένη στο πρόγραμμα παγκόσμιας κληρονομίας της UNESCO και ως μια ευρωπαϊκή πολιτιστική πόλη, η περιοχή του Μπέργκεν είναι ένας ιδανικός συνδυασμός φύσης και κουλτούρας. Μαζί με αυτό το νέο δρομολόγιο προς Μπέργκεν η Wizz Air προσφέρει τώρα 38 δρομολόγια σε 22 χώρες από τη Λάρνακα.

Νέα εποχή για τη Wizz Air

Η σημερινή ανακοίνωση γίνεται παράλληλα με τη νέα εποχή για τη Wizz Air. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των πληρωμάτων της. Με βάση τα νέα πρωτόκολλα, καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο από το πλήρωμα καμπίνας όσο και απ' τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά γάντια. Παράλληλα, τα αεροσκάφη της Wizz Air υποβάλλονται τακτικά σε μια κορυφαία, ενδελεχή διαδικασία απολύμανσης, και σύμφωνα με το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού, όλα τα αεροπλάνα της απολυμαίνονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας με την ίδια αντιική μέθοδο.

Τα περιοδικά του αεροσκάφους έχουν απομακρυνθεί και τυχόν αγορές ενθαρρύνονται να γίνονται με ανέπαφη πληρωμή. Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τα μέτρα φυσικής απόστασης που εφαρμόζουν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά, πριν από την πτήση (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, υπηρεσία WIZZ priority, γρήγορη διαδρομή), έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο.

Με την προσθήκη της υπηρεσίας WIZZ Flex στην κράτησή τους, σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτηση του ή εάν επιθυμούν να αλλάξουν οι ίδιοι την ημερομηνία ταξιδιού τους ή τον προορισμό, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν με επανακράτηση οποιασδήποτε πτήσης της αερογραμμής, σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, ανώτατος εμπορικός διευθυντής στη Wizz Air, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ανάπτυξη του δικτύου μας στη Λάρνακα προσθέτοντας ένα νέο δρομολόγιο προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας, ξεκινώντας από τις 9 Αυγούστου 2020. Πιστεύουμε πως αυτό το καινούριο δρομολόγιο αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την επέκταση του δικτύου μας ενώ περισσότεροι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τα ελκυστικά ναύλα σε συνδυασμό με την εξαίρετη εξυπηρέτηση στην πτήση. Καλωσορίζουμε όλους τους επιβάτες σε έναν απ' τους νεότερους και πιο αξιόπιστους στόλους της Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρνακα νορβηγία Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ