Αυτές είναι οι 12 προσωπικότητες που παρακάθισαν στο γεύμα προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι 12 προσωπικότητες που παρακάθισαν στο γεύμα προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου

Το εστιατόριο Διόνυσος κάτω από την Ακρόπολη
Το εστιατόριο Διόνυσος κάτω από την Ακρόπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της επίσκεψής του στην Αθήνα.

Από την ελληνική κυβέρνηση στο γεύμα ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού.

Επίσης, στο γεύμα παρακάθισαν η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος, οι εφοπλιστές Γιώργος Προκοπίου, Μελίνα Τραυλού και Πάνος Λασκαρίδης, καθώς και οι επιχειρηματίες Μιχάλης Λεμπιδάκης και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ