Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο δανεισμός από Ρωσία και Κίνα ήταν και αυτό μία αυταπάτη - iefimerida.gr

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο δανεισμός από Ρωσία και Κίνα ήταν και αυτό μία αυταπάτη

Αυταπάτες τα περί δανείων από Ρωσία και Κίνα λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος
Ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξε ο ασκός του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό του παρελθόν, μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτσης ότι το κόμμα δεν ήταν έτοιμο να αναλάβει την εξουσία, καθώς καθημερινά προστίθενται και νέες δηλώσεις- όπως αυτή του Σάκη Παπαδόπουλου- που φωτίζουν το τι συνέβη το δραματικό 2015.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία δήλωση είναι του βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου, την οποία μάλιστα αξιοποίησε και η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο δίλημμα που ετέθη στον τότε ΣΥΡΙΖΑ «μένεις η φεύγεις από την Ευρώπη». Και όπως είπε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή του κόμματος τότε ήταν σαφής: Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

Και όταν τα άλλα πρόσωπα που μετείχαν στο τηλεοπτικό πάνελ του θύμισαν ότι της επιλογής είχαν προηγηθεί τα δημοψήφισμα η ακόμα η αναζήτηση δανεικών από την Ρωσία και την Κίνα, εκείνος απάντησε:

Ε καλά, αυτά ήταν στο επίπεδο των αυταπατών μας…

Σημειώνεται ότι δήλωσε για την ανετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει εξουσία έκανε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι προφανώς το κόμμα δεν ήταν έτοιμο να κυβερνήσει, αλλά διαψεύδοντας ότι προσπάθησε να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο της Ομάδας Αλήθειας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ