Στην Αλεξανδρούπολη Θεοδωρικάκος-Καράογλου -Για τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης - iefimerida.gr

Στην Αλεξανδρούπολη Θεοδωρικάκος-Καράογλου -Για τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης

Τακης Θεοδωρικάκος, Θεόδωρος Καράογλου
Τακης Θεοδωρικάκος, Θεόδωρος Καράογλου, φωτογραφία ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Τακη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, θα πραγματοποιηθούν οι σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης. Μυνημα στους κατοίκους της περιοχής απέστειλε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σε σύσκεψη στο Νομαρχείο Εβρου ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, στις οποίες δεν θα υπάρχει παρουσία κοινού λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ο υπουργός Εσωτερικών και ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη στο Νομαρχείο Έβρου με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο, τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ροδόπης, τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Υγείας, Οικονομικών και Τουρισμού, καθώς και τους δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ροδόπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ