Τρεις κι... ο κούκος στην ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο -Αποκαλυπτικές εικόνες και βίντεο - iefimerida.gr

Τρεις κι... ο κούκος στην ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο -Αποκαλυπτικές εικόνες και βίντεο

Απογοητευτική εικόνα από την συγκέντρωση Τσίπρα στο Ηράκλειο
Απογοητευτική εικόνα από την συγκέντρωση Τσίπρα στο Ηράκλειο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις ελπίδες των διοργανωτών, η συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του iefimerida.gr και του cretapost.gr λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού αλλά και από βίντεο την ώρα που μιλούσε, ο κόσμος ήταν απογοητευτικός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αναγνώστες του iefimerida.gr οι συγκεντρωμένοι ήταν περίπου 1.500. Η εξέδρα που θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, αλλά στην αρχή της οδού Δικαιοσύνης, κάτι πρωτοφανές για πολιτικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη.

Ο κόσμος στις 7:30 στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου
Ο κόσμος στις 7:30 στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου

Οπως αναφέρει το cretapost.gr στα πλάνα– που δεν έχουν κάποια σκηνοθετική επιμέλεια με τα απαραίτητα και γνωστά ανά την ιστορία «τρικ» για να φαίνεται περισσότερος κόσμος – ο κ. Τσίπρας κατάφερε και γέμισε τον χώρο μπροστά από την εξέδρα ενώ ο πεζόδρομος της Δικαιοσύνης ήταν μισός, και ο χώρος μπροστά από την Αστόρια άδειος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως; αναφέρει το cretapost.gr από την αρχή φάνηκε πως η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, δεν θα είχε την επιτυχία που ήλπιζαν οι διοργανωτές.

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν όταν έφτασε η προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 20:30 ενώ η ομιλία Τσίπρα επρόκειτο να αρχίσει στις 19:30
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 20:30 ενώ η ομιλία Τσίπρα επρόκειτο να αρχίσει στις 19:30

Ήταν 7.30 το απόγευμα και τόσο στην πλατεία όσο και στους πεζόδρομους ήταν… τρεις κι ο κούκος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως σε άλλη περίπτωση – ακόμα και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα το 2015 – ο κόσμος είχε στήσει από νωρίς το πανηγύρι.

Ωστόσο, φέτος οι άνθρωποι άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 8 το βράδυ με τους πρώτους «θερμούς» υποστηρικτές του Τσίπρα να είναι οι Ρομά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο του cretapost, με μία ομάδα νεαρών να κρατάνε σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και να χορεύουν στο ρυθμό του συνθήματος «Τα Ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα τον Θεό».

Στις 9 το βράδυ ξεκίνησε η ομιλία

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλαδή, χρειάστηκε μιάμιση ώρα περίπου για να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός σε μία απέλπιδα – ίσως – προσπάθεια να σωθούν τα προσχήματα και να υπάρξει έστω και μία στοιχειώδης συμμετοχή προκειμένου να βοηθηθούν οι κάμερες για να δώσουν μία ικανοποιητική εικόνα, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Αγριο τρολάρισμα από Αυγενάκη

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του τον κόσμο στην συγκέντρωση του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο.

«Με τους… καλύτερους οιωνούς ξεκινά η ομίλα του ΠΘ στο Ηράκλειο. Αντί για την Πλ. Ελευθερίας η συγκέντρωση μεταφέρθηκε ατάκτως στην οδό Δικαιοσύνης, ενώ μία ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη ο ΠΘ δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Προφανώς δεν έχουν φτάσει ακόμα τα λεωφορεία…» έγραψε ειρωνικά αρχικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
https://twitter.com/l_avgenakis/status/1131616554750287873

Αλλά και στη συνέχεια παρατήρησε:

«Να κατατοπίσουμε τον κ. Τσίπρα που θεωρητικά είναι Βουλευτής Ηρακλείου…. Δε βρίσκεται στην κεντρική πλατεία! Βρίσκεται στην οδό Δικαιοσύνης, πίσω από την κεντρική πλατεία την οποία δεν μπορούσε ούτε για αστείο να γεμίσει! #tsipras»

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1131623476173737984
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και τουρίστες στην ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης
Και Ασιάτες τουρίστες στην ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης -Φωτογραφία: cretapost

Ο πρωθυπουργός, κατά την έναρξη της ομιλίας του έλεγε πως ο κόσμος του θυμίζει εποχές του ’80 και της Αλλαγής ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Τελικά, φαίνεται πως η επιλογή του κ. Τσίπρα να κάνει την ομιλία του σε ανοιχτό χώρο, και δη στην πλατεία Ελευθερίας, κατέληξε σε μία αποτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ