Τζανακόπουλος για Novartis: Λαγός της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για Novartis: Λαγός της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ

Υπάρχει σκάνδαλο Novartis λέει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο Δ. Τζανακόπουλος στην Προανακριτική Επιτροπή /Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μεθοδεύσεις και επικοινωνιακά σόου της Νέας Δημοκρατίας στην προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο, κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Alpha 98,9 ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία μεθοδεύει μια επιχείρηση προκειμένου να αποδείξει «όσες αθλιότητες ισχυριζόταν όσο ήταν στην αντιπολίτευση» και πρόσθεσε: «Είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Στήνει επικοινωνιακά σόου, και με τις εξαιρέσεις μας, που είναι μια κατάφωρη παραβίαση». Παράλληλα, κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ ότι λειτουργεί ως λαγός της Νέας Δημοκρατίας στην προανακριτική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχει ήδη ποινικό αδίκημα σε σχέση με τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis, ότι δεν υπέστη ζημία το ελληνικό δημόσιο και ότι δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων», υποστήριξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: Δημοσιογράφοι λειτουργούν ως πληρωμένοι κονδυλοφόροι

«Υπάρχει σκάνδαλο Novartis για υπερτιμολόγηση φαρμάκου, δεν μιλώ για εκείνο το τμήμα χρηματισμού γιατρών. Η υπερτιμολόγηση καταρχάς σημαίνει απιστία κατά του ελληνικού δημοσίου. Υπάρχει ήδη δηλαδή ένα ποινικό αδίκημα. Το οποίο εξαιτίας του άρθρου 85 του Συντάγματος για την ευθύνη των υπουργών, έχει παραγραφεί. Άρα δεν είναι ποινικά αδιάφορη η υπερτιμολόγηση. Αν υπάρχει δωροδοκία, αυτό το διερευνά η Δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεθοδεύσεις της ΝΔ για να μπορέσει να βγει από τη δύσκολη θέση», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με το αν πιστεύει ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που χρηματίζονται και αν αποδέχεται τον όρο «βόθρος» που χρησιμοποίησε άλλος συνάδελφός του, ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει ένα συγκροτημένο οργανωμένο μιντιακό σύστημα που εξυπηρετεί συμφέροντα άνομα, ιδιοτελή και πολιτικές σκοπιμότητες σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση. «Κάποιοι τιμούν το λειτούργημά τους και υπάρχει μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων οι οποίοι λειτουργούν ως πληρωμένοι κονδυλοφόροι άνομων και ιδιοτελών συμφερόντων», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ