Ο Φερεντίνος θα παίξει σε θέατρο -Οι πρώτες του πρόβες με τον Γιάννη Κακλέα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Φερεντίνος θα παίξει σε θέατρο -Οι πρώτες του πρόβες με τον Γιάννη Κακλέα [βίντεο]

Γιάννης Κακλέας, Χρήστος Φερεντίνος στις πρόβες
Γιάννης Κακλέας, Χρήστος Φερεντίνος στις πρόβες

Το έχει δοκιμάσει στο παρελθόν ως ντετέκτιβ Πουαρό και το δοκιμάζει και πάλι. Αυτό το καλοκαίρι ο Χρήστος Φερεντίνος ανεβαίνει επί σκηνής, υπό τις οδηγίες του έμπειρου Γιάννη Κακλέα.

Θα τον δούμε σε ρόλο αφηγητή στο εμβληματικό έργο του Θόρντον Γουαϊλντερ «Η μικρή μας πόλη» που κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. «Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ηθοποιοί σε φωτογραφία
Φαίη Κοκκινοπούλου, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Δημήτρης Δεγαϊτης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Γιαννούτσος, Ροζαμαλία Κύριου, Γιώργος Αμούτζας. Στο ρόλο του αφηγητή ο Χρήστος Φερεντίνος

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα που πραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Οι πρώτες πρόβες του Χρήστου Φερεντίνου

Δείτε backstage από τις πρώτες πρόβες του Γιάννη Κακλέα με τον θίασο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με οδηγό τη μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου, την σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου αλλά και με την συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στην δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Φαίη Κοκκινοπούλου, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Δημήτρης Δεγαϊτης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Γιαννούτσος, Ροζαμαλία Κύριου, Γιώργος Αμούτζας. Στο ρόλο του αφηγητή ο Χρήστος Φερεντίνος

Τρεις ηθοποιοί μπροστά σε πίνακα
Η «Μικρή μας πόλη» ανεβαίνει στο θερινό Λαμπέτη από 6 Ιουνίου

Τη μουσική υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα και τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη-Κυριακή στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: VIP ζώνη, κάθισμα με τραπεζάκι 25 ευρώ / Γενική είσοδος 18 ευρώ / Μειωμένο (Φοιτητικό - Παιδικό – Αμεα) 12 ευρώ

Θερινό θέατρο Λαμπέτη / «Η μικρή μας πόλη» / Από 6 Ιουνίου και για 40 παραστάσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ