Αγγελόπουλος σε Αυγενάκη: «Να μπούμε στις 5 Γενάρη στο νέο σπίτι μας στα Λιόσια» - iefimerida.gr

Αγγελόπουλος σε Αυγενάκη: «Να μπούμε στις 5 Γενάρη στο νέο σπίτι μας στα Λιόσια»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Λευτέρης Αυγενάκης
Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Λευτέρης Αυγενάκης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρος απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ο Μάκης Αγγελόπουλος, ζητώντας να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα για το νέο γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι μπορέσει να μπει στις αρχές Γενάρη στο κλειστό των Λιοσίων.

Xθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Λευτέρη Αυγενάκη, για το θέμα του κλειστού γηπέδου στα Άνω Λιόσια, το οποίο η Ένωση θέλει να κάνει νέα έδρα της. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας ουσιαστικά να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα το συντομότερο δυνατό και οι «κιτρινόμαυροι» να μπουν στο νέο «σπίτι» τους το αργότερο ως τις 5 Ιανουαρίου. Ο επόμενος 1,5 μήνας θα είναι πολύ κομβικός προκειμένου να μπουν οι υπογραφές και το γήπεδο να είναι έτοιμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού η ΑΕΚ θέλει στον δεύτερο γήπεδο των υποχρεώσεών της να αγωνιστεί στα Άνω Λιόσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ