Το μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα που συγκίνησε τον Ρότζερ Φέντερερ -«Είσαι ο κορυφαίος όλων» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα που συγκίνησε τον Ρότζερ Φέντερερ -«Είσαι ο κορυφαίος όλων» [βίντεο]

Συγκινημένος ο Φέντερερ από τα λόγια του Μαραντόνα
Συγκινημένος ο Φέντερερ από τα λόγια του Μαραντόνα / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνυμα από τον Ντιέγκο Μαραντόνα συγκίνησε τον Ρότζερ Φέντερερ, μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Μπουένος Αϊρες.

Μετά τον αγώνα Φέντερερ-Ζβέρεφ στην Arena Parque Roca του Μπουένος Άιρες, την Τετάρτη, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε μέσω ηχογραφημένου μηνύματος στον «βασιλιά» του τένις, κάνονρας τον Φέντερερ να δακρύσει.

«Γεια σου, μαέστρο. Μηχανή, όπως μου αρέσει να σε αποκαλώ. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο κορυφαίος όλων. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Θέλω να σου πω πως αν αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα όσο είσαι στη χώρα μου, να με καλέσεις και να μου το πεις. Φιλιά στη γυναίκα και στα παιδιά σου. Είσαι σαν μια μηχανή, είσαι ο κορυφαίος όλων των εποχών», ανέφερε στο μήνυμά του ο Μαραντόνα και ο Ρότζερ Φέντερερ «λύγισε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ