Οι νέες φανέλες της μπασκετικής ΑΕΚ - iefimerida.gr

Οι νέες φανέλες της μπασκετικής ΑΕΚ

Οι νέες φανέλες της μπασκετικής ΑΕΚ
Οι νέες φανέλες της μπασκετικής ΑΕΚ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων με τις οποίες θα αγωνίζεται φέτος έκανε η μπασκετική ΑΕΚ

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Hilton», η «Ένωση» παρουσίασε τις νέες φανέλες που σχεδιάστηκαν και πάλι από την εταιρεία FILA (και φέρουν ξανά τον βασικό χορηγό Betshop). Οι εμφανίσεις (με τις οποίες φωτογραφήθηκαν έπειτα οι παίκτες) είναι στα βασικά χρώματα της ομάδας, με την απεικόνιση του δικεφάλου στο πλάι να αποσπά κολακευτικά σχόλια.

Αγγελόπουλος: «Οι τελευταίοι θρίαμβοι του ελληνικού μπάσκετ είναι της ΑΕΚ»

Τη χαρά του για τα αγωνιστικά (και όχι μόνο) επιτεύγματα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια εξέφρασε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της «Ένωσης», ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι εκείνη ήταν που έφερε τις τελευταίες μεγάλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

«Αισθάνομαι τιμή για την συνεργασία με την Betshop.gr. Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας και ελπίζουμε ο χορηγός μας να είναι… γουρλής όπως πέρυσι, που πήραμε το μοναδικό τρόπαιο που μας έλειπε από τη συλλογή μας. Οι τελευταίοι θρίαμβοι διεθνούς επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα, αφού στην ΑΕΚ ανήκουν τα τελευταία δύο τρόπαια», ανέφερε αρχικά. Και κατέληξε: «Διοργανώσαμε άψογα το Final-4 του Βasketball Champions League. Παράλληλα, είμαστε περήφανοι για την ταινία μας που κάνει διεθνή καριέρα. Προβάλλουμε τον αθλητή και την ομάδα, με αποτέλεσμα οι ομογενείς να συνδέονται με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ φανέλες εμφανίσεις μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ