Super League: Σαν σε αγγαρεία Λαμία και Λάρισα -Εμειναν στο μηδέν - iefimerida.gr

Super League: Σαν σε αγγαρεία Λαμία και Λάρισα -Εμειναν στο μηδέν

Φάση από το Λαμία-Λάρισα
Φάση από το Λαμία-Λάρισα/ Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαμία και Λάρισα έμειναν στο 0-0 για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, Φθιώτες και Θεσσαλοί κόλλησαν στο 0-0. Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι, αφού έχουν «καθαρίσει» με την υπόθεση της παραμονής, ενώ βρίσκονται και μακριά από την πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των πλέι άουτ.

Αυτό φάνηκε και στην εικόνα του ματς, αφού και οι δύο έμειναν, όχι μόνο μακριά από τα γκολ, αλλά και από τις ευκαιρίες, με την «λευκή» ισοπαλία μοιραία να ακολουθεί. Με τον βαθμό η ΑΕΛ ανέβηκε στις 34 βαθμούς και διατηρήθηκε στην ένατη θέση, ενώ η Λαμία ακολουθεί στη δέκατη με 33.

Αυτή ήταν το τρίτο 0-0 που μετράει η Λαμία με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο, ενώ η ΑΕΛ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Λαμία-Λάρισα 0-0

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Αραβίδης (84' Σασί), Καραμάνος (81' Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ Αλί, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους (71' Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ