Τένις: Εχασε πάλι από τον κακό του δαίμονα ο Τσιτσιπάς -Αποκλεισμός στο Monte Carlo Masters - iefimerida.gr

Τένις: Εχασε πάλι από τον κακό του δαίμονα ο Τσιτσιπάς -Αποκλεισμός στο Monte Carlo Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ένα drive
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς / Φωτογραφία αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αυτή τη φορά στο Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Μεντβέντεφ, έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του τουρνουά στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο Τσιτσιπάς έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αντέδρασε στο δεύτερο κερδίζοντας άνετα με 6-1, ωστόσο στο τρίτο και καθοριστικό σετ δεν τα κατάφερε. Ο Μεντβέντεφ τού έκανε μπρέικ στο κρίσιμο γκέιμ, ενώ ο Τσιτσιπάς ήταν πίσω με 5-4, και πήρε την πρόκριση με 6-4 για τη φάση των «8» του Monte Carlo Masters.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που αποτελεί τον κακό του δαίμονα... Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη τους συνάντηση σε χωμάτινο γήπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Στέφανος Τσιτσιπάς Μόντε Κάρλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ