«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Νεϊμάρ οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Νεϊμάρ οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν

Δύσκολες ημέρες για τον Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν
Δύσκολες ημέρες για τον Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην τρέχουσα σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, θα μπορούσε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ, όμως υπάρχουν φόβοι την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι φίλοι των Παριζιάνων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασαν κατά του Νεϊμάρ στη διάρκεια του πρόσφατου ματς με τη Νιμ. Ο Βραζιλιάνος σταρ είναι ανεπιθύμητος και αναρτήθηκαν υβριστικά πανό εναντίον του, αλλά ακούστηκαν και συνθήματα κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

«Π#@#@ γιε» τραγουδούσαν οι οπαδοί της Παρί εν χορώ, με τους οργανωμένους να δίνουν το ρυθμό. Παράλληλα, σηκώθηκαν και πανό που ανέγραφαν «Νεϊμάρ φύγε...». Επίσης, υψώθηκε ένα μεγάλο πανό από τους οργανωμένους της παριζιάνικης ομάδας που έκανε αναφορά στο επεισόδιο που είχε ο Νεϊμάρ σε ξενοδοχείο με μία γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό. Στην επίμαχη ανάρτηση, οι φίλαθλοι πίκαραν τον Νεϊμάρ, γράφοντας ότι τον έδειρε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ