Νέο Πετρίτσι Σερρών: Νορβηγοί αρχιτέκτονες θα δώσουν «ζωή» στον καταρράκτη της Σουλτανίτσας -Το σχέδιο τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο Πετρίτσι Σερρών: Νορβηγοί αρχιτέκτονες θα δώσουν «ζωή» στον καταρράκτη της Σουλτανίτσας -Το σχέδιο τους [εικόνες]

Ο καταρράκτης στο Νέο Πετρίτσι
Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Νέο Πετρίτσι θα αποκτήσει ένα ακόμη αξιοθέατο / Φωτογραφία: Facebook/Neo Petritsi Forum
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ειδική αποστολή που αναμένεται να δώσει ξανά «ζωή» στον γνωστό καταρράκτη Σουλτανίτσα, στο φαράγγι της Λόντζας, του Νέου Πετριτσίου Σερρών, θα αναλάβει μια νορβηγική ομάδα αρχιτεκτόνων ξύλου.

Η 15μελής νορβηγική ομάδα από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής Ξύλου θα μεταβεί στο Νέο Πετρίτσι στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου ο καταρράκτης της Λόντζας (Σουλτανίτσα) να γίνει ξανά επισκέψιμος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχιτέκτονες ξύλου θα κατασκευάσουν γέφυρες πρόσβασης προκειμένου επισκέπτες του Νου Πετριτσίου να μπορεί να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο φαράγγι και στον καταρράκτη.

Το Νέο Πετρίτσι αποκτά ένα ακόμη αξιοθέατο

Επιπλέον, θα δημιουργήσουν θέσεις αναψυχής και θέας προς τον καταρράκτη, καθιστώντας τη Σουλτανίτσα ως ένα νέο σημείο ενδιαφέροντας για τον ντόπιο πληθυσμό και τους ξένους επισκέπτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για 7 έως και 10 ημέρες και ήδη οι κάτοικοι του Νέου Πετριτσίου οργανώνονται για τη φιλοξενία της ομάδας από τη Νορβηγία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ