Η 14χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ είναι καλλονή -Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των D&G [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η 14χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ είναι καλλονή -Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των D&G [εικόνες & βίντεο]

H Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ
Δείτε την καλλονή κόρη τους / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την λένε Ντέβα Κασέλ και αποδεικνύει ότι η ρήση «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» έχει απόλυτη εφαρμογή στο (πρώην) ζευγάρι Μπελούτσι - Κασέλ.

Είναι 14 χρόνων και έχει κληρονομήσει τα γονίδια της σπάνιας ομορφιάς της μητέρας της. Από τον Γάλλο πατέρα της πήρε την ιδιαίτερη γοητεία του. Η έφηβη Ντέβα, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και εντυπωσιακές αναλογίες και πρόσφατα έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε διαφήμιση για το νέο άρωμα της D&G.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι εδώ και χρόνια Μούσα των αδελφών Gabbana αλλά και πολύ καλή φίλη με τους ιδρυτές του οίκου.

Την νεαρή Κασέλ απαθανάτισαν οι φαν της μητέρας της μόλις αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για την μεγάλη της κόρη. Η Ντέβα έχει ακόμη μία αδελφή, τη 12χρονη Λεονί (καρπό του έρωτα των γονιών της) αλλά και την νέα άφιξη, την τρίτη κόρη του Βενσάν Κασέλ, με την νέα του σύζυγο, Τίνα Κιουνάκι.

Στα πλάνα η πανέμορφη Ντέβα, έχει τα μαλλιά της μακριά και φορά ένα λευκό αέρινο φόρεμα και αθλητικά παπούτσια. Η νεαρή Κασέλ προκάλεσε την περιέργεια των τουριστών και των κατοίκων της υπέροχης πόλης Ραβέλο στην ακτή του Αμάλφι, όπου έγιναν τα γυρίσματα του σποτ.

Δείτε την 14χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενσάν Κασέλ Μόνικα Μπελούτσι κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ