«Αφαντος» ο Sin Boy μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αφαντος» ο Sin Boy μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε [βίντεο]

Ο Sin Boy είναι εξαφανισμένος
Ο Sin Boy είναι εξαφανισμένος / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφαντος είναι ο Sin Boy μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Κραμίντζας βρέθηκαν στη γειτονία του στη Νέα Ιωνία με σκοπό να πάρουν πληροφορίες από τους ανθρώπους της περιοχής, για το ποιος είναι πραγματικά ο Sin Boy με αφορμή τις αναρτήσεις που έκανε στα social media και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Οι γείτονές του είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον ίδιο, ωστόσο τόνισαν πως έχουν να τον δουν στην περιοχή, πάνω από έναν χρόνο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Sin Boy απασχόλησε την επικαιρότητα με τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει πως θα αλλάξει το όνομά του σε «Lil Jesus», διότι φοβάται για τη ζωή του.

Μάλιστα, είχε ξεσπάσει μέσω InstagramStories κατά των Illuminati και ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλα τα live show του για τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο σε άλλες αναρτήσεις του καταφέρεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με χυδαίες εκφράσεις, ενώ στο στόχαστρό του μπήκαν και ο Παντελής Παντελίδης και η Μίνα Αρναούτη, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για τον Sin Boy από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ο Sin Boy έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης το τελευταίο διάστημα μετά από τις παραληρηματικές αναρτήσεις του στα social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sin Boy γειτονιά εξαφανισμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ