Αγχωμένη αλλά προστατευτική η Μέγκαν Μαρκλ: Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αγχωμένη αλλά προστατευτική η Μέγκαν Μαρκλ: Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος [εικόνες & βίντεο]

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ποζάρουν χαμογελαστοί με τον γιο τους
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ποζάρουν χαμογελαστοί με τον γιο τους / Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νεογέννητο μωρό τους, παρουσίασαν σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκε φορώντας γκρι κοστούμι, και η σύζυγός του Μέγκαν, με λευκό φόρεμα, ενώ το μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο με μια λευκή κουβερτούλα και στο κεφάλι φορούσε λευκό σκουφάκι, κρατούσε συνεχώς ο μπαμπάς του.

Το ζευγάρι είχε έναν σύντομο διάλογο με δημοσιογράφους, οι οποίοι μαγνητοσκοπούσαν το στιγμιότυπο, αλλά δεν ανακοίνωσε το όνομα του παιδιού.«Είναι μαγικό, είναι εκπληκτικό! Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», είπε η Μέγκαν όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται ως νέα μαμά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είπε ότι το αγοράκι της είναι γλυκύτατο και ότι κοιμάται καλά. Ο μικρούλης «είναι ένα όνειρο, πέρασα δύο υπέροχες ημέρες» μαζί του, πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είπε ότι θα επισκεφθεί τη βασίλισσα στον Πύργο του Ουίνδσορ για να της δείξει το μωρό. «Θα είναι μια υπέροχη στιγμή όταν θα παρουσιάσω το μωρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας», είπε η Μέγκαν προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Ντόρια Ρέγκλαντ «είναι μαζί μας».

Οπως ήταν φυσικά, τα βρετανικά μέσα που ανυπομονούσαν να δουν το βασιλικό μωρό, «πήραν φωτιά», σχολιάζοντας την εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους. Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, μελέτησαν προσεκτικά τις κινήσεις και τη στάση του σώματος καθενός, βγάζοντας τα δικά τους συμπεράσματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Μέγκαν ακουμπά το χέρι του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι
Η Μέγκαν ακουμπά το χέρι του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι / Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP

Ο περήφανος μπαμπάς πρίγκιπας Χάρι, δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του, τον νεογέννητο γιο του, καθώς τον παρουσίαζε σήμερα στον κόσμο. Από την πλευρά της, η 37χρονη Μέγκαν, ακούμπησε το χέρι της στο αριστερό μπράτσο του συζύγου της και συνέχιζε να «παίζει με τα μαλλιά της», λίγο πριν χτυπήσει ελαφρά στην πλάτη, τον πρίγκιπα Χάρι.

«Προστατευτική» η Μέγκαν - Η διαφορά με Κέιτ και Γουίλιαμ

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς, εξήγησε ότι ενώ ο δούκας του Σάσεξ κρατούσε τον μόλις δύο ημερών γιο τους, η Μέγκαν Μαρκλ, του έδινε «καθησυχαστικά αγγίγματα» καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίασης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Μέγκαν, στεκόταν δίπλα στους δυο «άντρες» της, κάνοντας προστατευτικές και καθησυχαστικές κινήσεις , ενώ ο δούκας του Σάσεξ κρατούσε συνεχώς αγκαλιά το μωρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να κρατήσει αυτός το μωρό, έρχεται σε αντίθεση με το πώς παρουσίασαν τα μωρά τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, καθώς και τα τρία, τα κρατούσε η μητέρα τους.

Ο Χάρι, πήρε στα σοβαρά τα καθήκοντά του, ενώ έμοιαζε ξεμυαλισμένος με τον νεογέννητο γιο του. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μαλάκωναν κάθε φορά που τον κοίταζε. Είχε το «βλέμμα της αγάπης», πρόσθεσε η Τζούντι.

Μέγκαν και Χάρι κοιτάζονται με αγάπη
Το «βλέμμα της αγάπης» / Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, η Μέγκαν φαινόταν να παίζει με τα μαλλιά της, αλλά και να χαϊδεύει απαλά το κεφάλι του μωρού. «Οι κινήσεις της Μέγκαν να αγγίζει τα χέρια και τα μαλλιά της, υποδηλώνουν μια μικρή αγωνία, αλλά γενικά ήταν δείγμα ότι έπαιρνε ηγετικό ρόλο», ανέφερε η ειδικός.

 Κέιτ Μίντλετον κρατά τον νεογέννητο πρίγκιπα Τζορτζ. Στο πλευρό της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Η Κέιτ Μίντλετον κρατά τον νεογέννητο πρίγκιπα Τζορτζ. Στο πλευρό της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ / Φωτογραφία: AP /Lefteris Pitarakis

Μάλιστα, «επιβράβευσε» τον Χάρι με ένα τρυφερό «χτύπημα» στην πλάτη, καθώς απομακρύνονταν από τις κάμερες. Μιλώντας στο FEMAIL, επισήμανε καθώς οι δυο γονείς κοιτούσαν το μωρό τους, η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο ήταν έκδηλη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχωρούν κρατώντας τον γιο τους
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχωρούν κρατώντας τον γιο τους / Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, έχουν ακόμα έντονη επαφή με τα μάτια τους», είπε η ειδικός στη γλώσσα του σώματος. «Κρατούν ζωντανούς τους κώδικες «αγάπης» και επικοινωνίας τους, ενώ κοιτούν το μωρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ