Αγνώριστος ο Τέλης από τα «10 λεπτά κήρυγμα» -«Εφτασα 145 κιλά, έχασα τα 23» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο Τέλης από τα «10 λεπτά κήρυγμα» -«Εφτασα 145 κιλά, έχασα τα 23» [βίντεο]

Ο Χάρης Βορκάς ως Τέλης στη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»
Ο Χάρης Βορκάς ως Τέλης στη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ήταν το «Δέκα λεπτά κήρυγμα». Μέσα από αυτήν γνωρίσαμε και τον ηθοποιό Χάρη Βορκά, ο οποίος υποδυόταν τον Τέλη, έναν από τους καλύτερους φίλους του πρωταγωνιστή.

Ο ηθοποιός, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «Ελα χαμογέλα», μίλησε για τα παραπανίσια κιλά του και για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια για να τα χάσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χάρης Βορκάς ανέφερε πως παίρνοντας πολλά κιλά η καθημερινότητά του έγινε δύσκολη, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει ή να δέσει τα κορδόνια του όπως είπε.

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα σπορ. Ήμουν πάντα με παραπάνω κιλά επειδή έτρωγα. Κάποια στιγμή όμως, γύρω στα 30, ήθελα να γίνω «φουσκωτός». Ξεκίνησα γυμναστήριο, για 4 χρόνια 7 μέρες την εβδομάδα. Είχα αποκτήσει πολύ πράμα. Έπαθα πρόβλημα στη μέση μου, έμεινα στο κρεβάτι, πάει το γυμναστήριο, πάνε όλα και ξαναπάχυνα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα κιλά μου δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητα. Είχα φτάσει το καλοκαίρι που μας πέρασε 145 κιλά! Δεν μπορούσα να περπατήσω. Από τον Οκτώβριο έχασα 23 κιλά και φιλοδοξώ να χάσω άλλα 40».

Οταν ρωτήθηκε γιατί αφέθηκε, ο Χάρης Βορκάς απάντησε: «Κυρίως από το άγχος. Κάποια στιγμή λες δε βαριέσαι. Τα 2 κιλά γίνονται 4, τα 4 γίνονται 8, τα 8 γίνονται 16 και τα 16 γίνονται 32. Όταν ήμουν 128 κιλά και πήρα άλλα 3 είπα εντάξει μωρέ και τι έγινε;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ