Αγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο, η Ελένη μπαίνει φυλακή - iefimerida.gr

Αγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο, η Ελένη μπαίνει φυλακή

Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει τη Δρόσω σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Νικηφόρος αγκαλιάζει τη Δρόσω σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν στις αρχές της προβολής των Αγριων Μελισσών όταν άρχισε να ακούγεται ότι παρακάτω θα δούμε την Δρόσω να μένει έγκυος από τον Νικηφόρο. Και πλέον οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται.

Στο τελευταία επεισόδιο των Αγριων Μελισσών για το 2019, αυτό της περασμένης Πέμπτης, στα τελευταία καρέ είδαμε την Δρόσω να παρασέρνει τον Νικηφόρο, ή το αντίστροφο, όπως το πάρει κανείς. Και τώρα έρχεται το TV Eθνος να αποκαλύψει όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που θα δούμε στις Αγριες Μέλισσες επί οθόνης από τις 6 Ιανουαρίου και μετά. Και φυσικά μιλάμε για ατελείωτες ανατροπές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγριες Μέλισσες - Η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο

Ο Νικηφόρος έκανε έρωτα με την μικρότερη αδελφή της γυναίκας του, τη Δρόσω, μια μικρή στιγμή αδυναμίας που θα μετανιώσει καθώς ο έρωτάς του για την σύζυγό του Ασημίνα δεν έχει αλλάξει. Η Δρόσω, μετά τη βραδιά πάθους με τον Νικηφόρο θα μείνει έγκυος στο παιδί του, κάτι που σημαίνει τσουνάμι εξελίξεων. Τις οποίες φυσικά θα δούμε επί οθόνης. Η πρώτη που θα μάθει την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως είναι η Ελένη, ενώ ο Νικηφόρος δεν θα το αρνηθεί. Αντίθετα θα αναλάβει τις ευθύνες του. Θα δούμε, βέβαια, με ποιον τρόπο.

Αγριες Μέλισσες -Η Ελένη χάνει την ένσταση για τα χωράφια

Η Ελένη από την άλλη μαθαίνει ότι έχασε την ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για την δημιουργία της βιομηχανικής ζώνης και κλείνεται στον εαυτό της. Παράλληλα χωρίζει με τον Λάμπρο και γίνεται ζευγάρι με τον Θωμά Κυπραίο. Ομως θα έρθει και ένα ακόμη απροσδόκητο περιστατικό στη ζωή τους

Αγριες Μέλισσες -Ο Λάμπρος και η Θεοδοσία χάνουν το παιδί

Η σύζυγος του Λάμπρου, η Θεοδοσία είναι έγκυος, ωστόσο χάνει το παιδί και αυτό θαφ έρει ακόμη μια ανατροπή στην οικογένεια των Σεβαστών. Στο πλευρό της θα σταθεί ο πεθερός της Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα, οι οποίοι την ίδια ώρα γίνονται ζευγάρι.

Την ίδια ώρα η Ανέτ καταφέρνει με ένα αριστοτεχνικό σχέδιο να αποκαταστήσει την σε βάρος του αδικία σε ότι αφορά στη διαθήκη του πατέρα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγριες Μέλισσες -Η προσωπική ιστορία της Αννέτ

Στα επεισόδια της νέας χρονιάς η πλοκή των «Άγριων Μελισσών» εστιάζει και στην προσωπική ιστορία της Ανέτ Ρουσώ. Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και θα μάθουμε επίσης πως για πολλά χρόνια ο αδελφός της Δούκας την εκβίαζε με αυτό.

Αγριες Μέλισσες – Συνεργάτης των ναζί ο Θωμάς

Ενα μεγάλο φλας μπακ αποκαλύπτει (στους τηλεθεατές) το παρελθόν του Θωμά Κυπραίου. Η οικογένειά του έπεσε θύμα των θηριωδιών των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων στα Καλάβρυτα. Ο ίδιος ήταν στην αντίσταση και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV ΕΘΝΟΣ θα δούμε πως ο Θωμάς την περίοδο της εξαφάνισής του έγινε συνεργάτης των Ναζί ύστερα από ένα συγκεκριμένο γεγονός που τον οδήγησε να συνεργαστεί ως καταδότης με τους κατακτητές.

Αγριες Μέλισσες -Η εκδίκηση του Δούκα Σεβαστού

Ο Δούκας θα στήσει παγίδα θανάτου στον Θωμά Κυπραίο ο οποίος τον εκβίασε για τον θάνατο του Γιάννου.

Στην επιφάνεια όμως δεν επανέρχεται μόνο ο φόνος του Γιάννου Σεβαστού αλλά και αυτός του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Ένα τελείως απροσδόκητο και ξαφνικό γεγονός θα στρέψει όλες της υποψίες πάνω στην Ελένη η οποία και θα συλληφθεί ως ύποπτη για το φόνο του μεγαλύτερου γιου του Δούκα. Η Ελένη προφυλακίζεται χωρίς ωστόσο να ομολογήσει το παραμικρό για τον φόνο. Από εκεί και πέρα οι ανατροπές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι πραγματικά συνταρακτικές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: TV ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ δούκας σίριαλ σειρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ